Feszítővassal ment a szomszéd nőre és kocsijára egy férfi Pécsen - elfogták

2019. november 15. 14:10 2019. nov. 15. 14:10

A 22 éves nőt megtámadó 60 éves férfi a nő kocsijának ablakait betörte, a karosszériát megrongálta, majd a nőt is megütötte egy feszítővassal. A tettét a köztük lévő korábbi nézeteltéréssel indokolta a férfi.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint "bejelentés érkezett 2019. november 14-én délután a rendőrségre arról, hogy Pécsett, a Márton utcában egy férfi megrongált egy parkoló autót, majd rátámadt egy nőre.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 60 éves férfi 17 óra 30 perc körül szomszédja gépkocsijának ablakait egy feszítővassal betörte, majd a karosszériát is több helyen megrongálta.  

Elintézte az autót a támadó - fotó: police.hu

Ezt követően bement a szomszéd lakásába, és a nála lévő feszítővassal megütötte az ott lakó 22 éves nőt, aki a bántalmazás során könnyebben megsérült. Tettét a szomszéddal fennálló nézeteltéréssel indokolta"

- áll a közleményben.

A feszítővas - Fotó: police.hu

A rendőrök a férfit elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi ellen garázdaság, rongálás, valamint súlyos testi sértés kísérlete miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

Forrás: Pécsi STOP/police.hu