Megölhettek egy harkányi férfit egy győri munkásszállón

2020. február 19. 08:47 2020. feb. 19. 08:47

Holtan találtak egy 40 éves férfit egy győri munkásszállón, lapértesülés szerint egy harkányi lakosról van szó, aki az Audiban dolgozott.

Még kedd délután közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján, hogy a reggel negyed nyolckor holtan találtak egy 40 éves férfit Győrben az egyik munkásszállón kedd reggel.

Az ügyben felmerült az idegenkezűség gyanúja, a rendőrség a körülmények tisztázásán dolgozik.

A Harkányi Hírek szerda reggel azt írta, hogy egy harkányi férfiről, V. Péterről lehet szó. Lakótársai állítása alapján a férfira véres orral találtak rá a szobájában, miután nem jelent meg a hétfő éjszakai műszakban.

A férfi az Audiban dolgozott, egy éve lakott a 200 férőhelyes, Hűtőház utcai szálláson, társai csendes embernek ismerték. A lap úgy tudja, a rendőrség szerdán bővebb tájékoztatással szolgál. További részletek jelenleg nem ismertek.

11:53 - Frissítés: büntetőeljárás keretében vizsgálja a rendőrség az ügyet

Büntetőeljárás keretében vizsgálja tovább a rendőrség a győri munkásszállón kedd reggel holtan talált 40 éves férfi halálának ügyét - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese szerda késő délelőtt az MTI-vel.

A rendőrség a folyamatban lévő büntetőeljárásra, illetve a nyomozás érdekeire hivatkozva azt írta, az ügy tisztázásáig nem közöl részleteket az esetről.
 

Forrás: Pécsi STOP