A FIDESZ hazug videója

2020. június 28. 14:49 2020. jún. 28. 14:49

Árnyékra vetődött a FIDESZ is, egy olyan videóra hivatkozott Halász János frakciószóvivő, amelyen a következő látszik: egy társasház feltehetően térfigyelő kamerája mutatja, hogy valaki, akinek kékruhás alakjából csak egy kis részlet kivehető, kivesz egy postaládából egy nagyméretű fehér borítékot, és elmegy vele.

Nem azonosítható a személy, nem azonosítható, hogy milyen borítékot piszkál ki a postaládából! Ha rosszindulatú akarnék lenni azt is megjegyezhetném, hogy ilyen videót bárki megrendezhet azért, hogy azt mondja utána, amit Halász János. Idézem:

„A baloldal újabb szintet lépett a gyalázatos akciókban: már nem csak kamuvideókat gyárt, a nemzeti konzultációs íveket is lopja” . Halász János megfellebezhetetlenül közli: egy videofelvétel került napvilágra, amelyen az látszik, hogy egy baloldali aktivista kilopkodja a postaládából a nemzeti konzultációs kérdőívet.

„Nyilván ez annak a törvénytelen akciónak a része, amit a baloldal hirdetett, meg akarják akadályozni a nemzeti konzultációt, begyűjtik, és ezek szerint ellopkodják az íveket” - fejtette ki a politikus.

Halász János szerint „így akarják megint elhallgattatni a magyar embereket, hogy elmondják a véleményüket a bevándorlásról, a járvány elleni védekezésről, Magyarország gazdasági szuverenitásáról, és az unokáinkat is eladósító második Soros-tervről”. Szégyen, amit művelnek, kamuvideókat gyártanak, lopkodnak, és a nemzeti konzultáció támadásával azt is egyértelmű teszik, hogy most sem a magyar emberek oldalán állnak - mondta Halász János.

Van két kérdésem. Az egyik: tudomásom szerint a lopkodnak kifejezés több alkalommal elkövetett cselekményre utal, itt egyetlen esetről van szó a Fidesz kamuvideójában. A másik kérdés: honnan tudja Halász János, hogy a kamera által hátulról mutatott ember baloldali aktivista?

A frakciószóvivő válaszát a hírklikk.hu szerkesztőségébe várom.

Forrás: hirklikk.hu