Kozármisleny: a fideszes Tiffán szerint áruló a függetlenként induló fideszes

2024. május 9. 11:40 2024. máj. 9. 11:40

Érdekes posztot tett ki az oldalára Tiffán Zsolt korábbi fideszes parlamenti képviselő. A Kozármislenyben függetlenként induló fideszes jelölt szerinte "áruló" - vette észre az ezalenyeg.hu.

Kozármislenyben a jelen állás szerint négyen indulnak a polgármesteri székért. A kisvárost jelenleg vezető és újraválasztásra esélyes független polgármester, dr. Biró Károly korábban a település jegyzője volt. Rajta kívül még indul Gazsó Tibor, és újra megméreti magát a 2019-ben alulmaradó dr. Farkas Róbert. Nekik nincs fideszes kötődésük. A negyedik induló Pohl Marietta, akire - kizárásos alapon - facebookos bejegyzésében Tiffán Zsolt utalhat.

Fideszesként független? Tiffán szerint áruló

Pohl Marietta függetlenként akar a polgármesteri székbe ülni, holott fideszes: korábban a Fidesz siklósi elnöke volt, és a Fidesz listájáról jutott be a megyei közgyűlésbe is. A korábban fideszes képviselő Tiffán Zsolt így ír (vélhetően) Pohl Mariettáról: "Amennyiben az illető jelölt a Fidesz, és/vagy a KDNP tagja,mégis függetlenként indul,akkor vagy kizárták a két politikai közösségből(ami fura…),vagy amit most művel,az nettó árulás, és a jelzett személy áruló!"

Cikkünk írásakor (2024. április 29.) a párttársát árulózó fideszes Tiffán Zsolt posztja nyilvános volt, alább a bejegyzés képernyőfotója:

forrás: facebook

 

Forrás: ezalenyeg.hu