Magánbűnök, közerkölcstelenségek

2024. április 22. 14:45 2024. ápr. 22. 14:45

2021. február 13-án Varga Judit, akkor még igazságügyi miniszterként, válásáról a következő szöveget tette közzé a Facebookon. „A január végén a családunk ellen indított összehangolt sajtótámadás után, semmilyen, a magánéletünket érintő kérdésre nem kívánunk reagálni. Kérjük a sajtó munkatársait, hogy a privátszféránkat ne tegyék a politikai játszmák részévé és kiskorú gyermekeink védelmében tartózkodjanak a magánéletünkkel kapcsolatos híresztelésektől. Tisztelettel: Varga Judit és Magyar Péter”

Erre reagálva a következő „üzleti ajánlatot" tettem akkor Varga Judit miniszternek.

Tisztelt miniszter asszonyság!

Sorait, amelyekkel messzemenőkig egyetértek, üzleti ajánlatnak tekintem. Az abban leírtakat, a következő, remélhetőleg az Ön számára is vállalható kiegészítésekkel elfogadom.

A család, különösen a kiskorú gyerekek, az ember magánszférájának a része. Hogy ki hogyan él, abba senkinek nincs joga beleszólni. Sem embernek, sem istennek, legkevésbé az utóbbira gyakorta hivatkozó egyházaknak. Példát persze lehet és kell is mutatni, Jó példát lehetőleg. Megmutatni másoknak, hogy lehet tisztességesen élni. Mindez a többi között azt jelenti, hogy nem hazudunk, nem lopunk, mások - különösen az üldözöttek, elesettek ellen - nem uszítunk és nem keltünk gyűlöletet.

Tapasztalataim azt mutatják, hogy az Önök pártcsaládjához tartozók közül sokan előszeretettel hadoválnak a család szentségéről, miközben válnak és félrelépnek, adriai jachton örömlányokkal tivornyáznak, a felelősség elől pedig ereszcsatornán menekülnek.

Ön, mint tanult ember, bizonyára tudja, hogy a vállalhatatlan szavakból lesznek a szörnyű tettek. A magam részéről elfogadom üzletinek tekintett ajánlatát a következő kitétellel: megállapodunk abban, hogy mi, úgyis, mint sajtó, nem vájkálunk az Ön és családja magánéletében, cserébe Ön, valamint az Önt is foglalkoztató kormány a jövőben tartózkodik attól, hogy akár a jogállamiság ügyében, akár morális kérdésekben kioktasson bennünket, állampolgárokat. Vállalják továbbá, hogy kivezetik az alaptörvényből az oda nem illő mondatokat és gondolatokat, azaz, visszaállítják az alkotmányt és a Magyar Köztársaságot.

Üdvözlettel, kelt, sk.

P.s.1.: Ez volt három évvel ezelőtt, 2021 februárjában. Mint kiderült, Varga Judit nem tartotta be a megállapodást: miután Novák Katalin után ő is belebukott a kegyelmi botrányba, 2024 kora tavaszán maga kezdett házalni egykori házassága szaftos történeteivel. (Fejéhez vagdosott könyvek, hátához hajított nadrágszíj, autó hátsó ülését elfoglaló férj, és egyéb szörnyűségek.)

P.s.2.: A mellékelt fotót válásának bejelentése után 4 hónappal töltötte fel a bántalmazott házasságban élő Varga Judit a Facebook oldalára. A felvétel a Magyarország-Németország labdarúgó mérkőzésen készült. 

 

Forrás: hirklikk.hu