Semjén Zsolt szerint az ellenzéknek ünnepelnie kellett volna Szájer Józsefet

2020. december 9. 21:28 2020. dec. 9. 21:28

A miniszterelnök-helyettes szerint az ellenzéknek azt kellett volna mondania Szájer Józsefnek, hogy „welcome in the club”. (Vagyis azt, hogy üdv a klubban...)

A Szájer-botrány kipattanása után a Telex már megpróbálta szóra bírni a kormányülésre igyekvő kereszténydemokrata plitikust, azonban Semjén akkor azt mondta a lapnak: "nem érti, miért kellene, hogy véleménye legyen a dologról".

Most a Telex ismét megszólította Semjén Zsoltot arról érdeklődve, hogy az orgiabotrány után nem lesz-e nehezebb a Fidesz-KDNP számára a konzervatív értékek képviselete.

A kereszténydemokrata politikus a Telex újságírójának egyebek között azt mondta:

"De – tényleg a régi ismeretség alapján – menjünk bele egy picit a dolog legmélyebb lényegébe. Most még egy felszínesebb réteg, hogy tulajdonképpen az ellenzéknek nem ünnepelni kellett volna Szájer Józsefet? Hát nekik azt kellett volna mondaniuk, hogy welcome in the club. Drogpropaganda, melegházasság, ez csak egy zárójeles dolog. De most a lényege az egésznek… Teológiai értelemben, az eredeti bűn következtében az ember hajlamos a bűnre. Na most nem az a legnagyobb baj, amikor az emberek bűnt követnek el, hanem a legnagyobb baj az, amikor a bűnt megpróbálják erénynek beállítani, az erényt pedig bűnnek."

Azt is kifejtette, hogy szerinte a balliberális oldalon a bűnt megpróbálják erénynek beállítani, az erényt pedig bűnnek. Hozzátette, hogy a genderpropaganda ellentétes a természet rendjével.

A Telex vágatlanul közölte a teljes beszélgetésről készített videót:

Forrás: Telex.hu