Szájer József ereszes menekülése már matrica formájában is a miénk lehet - fotó

2020. december 8. 16:54 2020. dec. 8. 16:54

A múlt hét legemlékezetesebb híre kétségkívül Szájer József menekülése volt a sokat vitatott brüsszeli buliból. A politikus meneküléséről megannyi mém született néhány óra leforgása alatt, a Sun egyenesen "kanos magyarként" emlegette a lemondott képviselőt. Az új héttel pedig nem hogy lecsengőben lenne a botrány: éppen ellenkezőleg, ugyanis újabb és újabb ötletek látnak napvilágot, ezúttal az UPSZ fémszívószálra ragasztható matricája árasztotta el a netet, amin az épp a buliból meglógni (értik lógni) készülő Szájer szerepel.

Szájer József gyakorlatilag az internet sztárja lett pár nap alatt, bár abban szinte biztosak vagyunk, hogy úgy titkon, a szíve mélyén nem erről a fajta "sikerről" álmodozott. A sokat vitatott brüsszeli buli, ahol többségében meleg férfiak tartózkodtak lavinaként járta be az internet minden bugyrát, olyannyira, hogy időközben még a parti szervezője is megszólalt, aki megannyi érdekes részletet közölt, köztük azt is, hogy fogalma nem volt róla, hogy fideszes EP-képviselő is jelen van. 

"“Ezeken a szexorgiákon vannak ukrán, francia, német, holland, luxemburgi, svájci és spanyol politikusok. A leggyakoribb vendégek azonban a lengyelek és a magyarok”

mondta korábban Manzheley, a buli szervezője. 

A botrány kirobbanása előtt még suttyomban Szájer gyorsan lemondott EP-képviselői posztjáról, ám ez nem állíthatta meg a cunamit, ami ezután következett. A politikus már-már ikonikussá vált szökése kapcsán mémek tucatjai jelentek meg és valójában már csak idő kérdése volt, hogy mikor alkot valaki valami még nagyobbat s próbál meg idézőjelesen hasznot húzni az évszázad lógásából. 

Az ügy kapcsán a Pécsi STOP itt írt részletesen. 

Nos, az UPSZ ajándékbolt pedig meghúzta a váratlant és egy fémszívószálra ragasztható matricát talált ki, amit már el is kezdtek árusítani a webshopjukban. A matricán az ereszen csüngő Szájer látható, amint szivárványos zokniban feszít.

Reméljük hatalmas sikere lesz, ugyanis zseniális elgondolásról van szó. Legalábbis mi jót nevettünk rajta. Persze nem azt mondjuk, hogy ez kerüljön idén a karácsonyfa alá, de azért az biztos, hogy a dologban van fantázia, bár nem vagyunk benne biztosak, hogy ezen szívószálon át szürcsölve szívesen hörpintenénk be a mekis kólát....vagy bármit. 

Azért megmutatjuk a cuccot: 

Címlapkép: Szájer József 

Forrás: Pécsi STOP