2015. július 30. csütörtök | 31. HÉT | 211. NAP | 18:06 | JUDIT, XÉNIA

Hatalmas botrány! Orális szexen kapták a szőke politikusnőt

2012. augusztus 17. | 11:56
Közéleti szereplőként sehol a világon nem könnyű, de Nyugat-Európában még annyira sem. Főleg, ha az ember a retorikán kívül másra is használja a száját...

A norvégiai Haladás Pártjának ifjúsági vezetője, Tove Lill Loyte ez utóbbi kategóriába tartozik, bár mentségére legyen szólva, mentorai és támogatói el voltak szállva tőle, legalábbis egy pontig.

Egy váratlan pillanatban ugyanis az interneten megjelent néhány fotó a szőke, modellként is dolgozó szépségről, melyen éppen egy férfi nemi szervet kóstolgat. Ráadásul más képek is napvilágra kerültek, melyeken Loyte szeretkezik.

A fotók óriási botrányt okoztak, a szőkeségnek el kellett hagynia a pártot. Több, felnőtt filmeket készítő producer viszont megkereste - írja a manna.ro.


Forrás: STOP/manna.ro   |   STOP

címkék
Norvégia, Tove Lill Loyte, politikus, orális szex


a rovat további hírei
Összehívták a román Legfelső Védelmi Tanácsot - nem tudni, miért Kényszerleszállást hajtott végre egy török gép Varsóban Több ezren tiltakoznak az új munkatörvény ellen Szarajevóban Féltik az adómentességüket az olasz egyházi oktatási intézmények Kilencezer közszolgát bocsáthatnak el a közeljövőben Leltározták a Terezín falaiba vésett zsidó emlékeket Az éhségsztrájkoló rabok kényszertáplásáról szavaztak - az orvosok tiltakoznak
címlap »
fotó, videó »
Sztárklikk »
1/5
CHF / HUF

szavazás
címkefelhő