2016. június 27. hétfő | 26. HÉT | 179. NAP | 20:25 | LÁSZLÓ, BÁRSONYKA

Hatalmas botrány! Orális szexen kapták a szőke politikusnőt

2012. augusztus 17. | 11:56
Közéleti szereplőként sehol a világon nem könnyű, de Nyugat-Európában még annyira sem. Főleg, ha az ember a retorikán kívül másra is használja a száját...

A norvégiai Haladás Pártjának ifjúsági vezetője, Tove Lill Loyte ez utóbbi kategóriába tartozik, bár mentségére legyen szólva, mentorai és támogatói el voltak szállva tőle, legalábbis egy pontig.

Egy váratlan pillanatban ugyanis az interneten megjelent néhány fotó a szőke, modellként is dolgozó szépségről, melyen éppen egy férfi nemi szervet kóstolgat. Ráadásul más képek is napvilágra kerültek, melyeken Loyte szeretkezik.

A fotók óriási botrányt okoztak, a szőkeségnek el kellett hagynia a pártot. Több, felnőtt filmeket készítő producer viszont megkereste - írja a manna.ro.


Forrás: STOP/manna.ro   |   STOP

címkék
Norvégia, Tove Lill Loyte, politikus, orális szex


a rovat további hírei
Horvát titkosszolgálat: az iszlám terrorizmus komoly veszélyt jelent Cameron várhatóan nem fogja bejelenteni országa kilépési szándékát a jövő heti EU-csúcson Hillary Clinton 12 százalékkal vezet Donald Trump előtt a legfrissebb országos felmérés szerint Csalásokra épülő rendszerről beszél a Wall Street seriffje Kora délutánig a spanyol szavazók 36,8 százaléka járult az urnákhoz Az uniós csúcs is napirenden a V4-es külügyminiszterek prágai találkozóján Az unióból való kilépésről szóló népszavazást szorgalmazaz Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) alelnöke
címlap »
fotó, videó »
Sztárklikk »
1/5
CHF / HUF

szavazás
címkefelhő