2016. június 28. kedd | 26. HÉT | 180. NAP | 18:42 | LEVENTE, IRÉN

Struccokkal felszerelve támadt a boltra egy pankrátornak öltözött férfi - videó

2012. augusztus 07. | 13:50
Rendkívül groteszk attakot vett fel egy mexikói üzlet biztonsági kamerája: a boltot egy pankrátornak öltözött férfi támadta meg három megtermett strucc kíséretében, az akcióba némi pirotechnika és erőszak is keveredett.

A férfi a pankrátor Rey Mysteriót utánozva hasonló ruházatot és maszkot viselt - írja a manna.ro. Az üzletben az entrée előtt egy petárdát vagy ahhoz hasonló pirotechnikai eszközt dobott, majd miután felrobbant, bevonult a "bűntársaival", bántalmazott egy vásárlót, majd felmászott a pultra. Hogy mi volt a támadás oka, nem tudni, a hírportál cikke szerint a tulajdonos nem emelt panaszt a hatóságok felé.

Videó a furcsa támadásról:


Forrás: Pécsi STOP/manna.ro   |   STOP

címkék
Mexikó, bolt, üzlet, támadás, férfi, pankrátor, strucc, videó, Rey Mysterio


a rovat további hírei
Horvát titkosszolgálat: az iszlám terrorizmus komoly veszélyt jelent Cameron várhatóan nem fogja bejelenteni országa kilépési szándékát a jövő heti EU-csúcson Hillary Clinton 12 százalékkal vezet Donald Trump előtt a legfrissebb országos felmérés szerint Csalásokra épülő rendszerről beszél a Wall Street seriffje Kora délutánig a spanyol szavazók 36,8 százaléka járult az urnákhoz Az uniós csúcs is napirenden a V4-es külügyminiszterek prágai találkozóján Az unióból való kilépésről szóló népszavazást szorgalmazaz Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) alelnöke
címlap »
fotó, videó »
Sztárklikk »
1/5
CHF / HUF

szavazás
címkefelhő