2015. november 26. csütörtök | 48. HÉT | 330. NAP | 01:34 | VIRÁG, SZILVESZTER

Blues, jazz, rock három napig - Bluegrass fesztivál Abaligeten

2012. augusztus 08. | 14:34
Augusztus 10-től 12-ig a bluegrass, az akusztikus blues, a jazz, a folk, és a rock jegyében telnek a napok Abaligeten: a településen immáron tizedik alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Bluegrass és Akusztikus Zenei Fesztivált.

A Bluegrass Zenei Egyesület szervezésében, Abaliget támogatásával számos önkéntes és fellépő saját költségén járul hozzá a fesztivál sikeréhez. A háromnapos ingyenes rendezvény fellépői között a bluegrass, az akusztikus blues, jazz, folk, rock jeles hazai képviselői mellett számos külföldi, díjnyertes előadó is fellelhető. Fellép Jenei Szilveszter, a pécsi Tarnai Acoustic Project, a Bitang, az Ireg, aTükeZoo, továbbá a legjelesebb európai fesztiválokat megjárt APU/Acoustic Processing Unit és Poa Pratensis, valamint külföldi sztárvendégek - a francia La Roche Bluegrass Festival 3. helyezettje, a Candy Floss (SK), valamint a bluegrass-zene és -rádiózás utazó nagykövete, Lynne Butler (UK) - is.

A részletes program és további információk a fesztivál honlapján, a www.hubma.hu-n érhetők el.


Forrás: Pécsi Stop   |   STOP

címkék
Abaliget, Nemzetközi Bluegrass és Akusztikus Zenei Fesztivál, blues, jazz, folk, rock


a rovat további hírei
Fővárosi Csontváry-múzeum: Hoppál vagy Lázár az erősebb? Egry József emlékkiállítás nyílik Kaposváron Magyarországon koncertezik a Londoni Filharmonikus Zenekar Festmények vannak Picasso festményei alatt Jövőre Budapesten koncertezik a Cure Jövőre giga-Rockmaraton, de megint nem Baranyában Denzel Washingtonhoz megy a Cecil B. DeMille-díj
címlap »
fotó, videó »
Sztárklikk »
1/5
CHF / HUF

szavazás
címkefelhő