2016. február 10. szerda | 6. HÉT | 41. NAP | 11:42 | ELVIRA, ELLA

Blues, jazz, rock három napig - Bluegrass fesztivál Abaligeten

2012. augusztus 08. | 14:34
Augusztus 10-től 12-ig a bluegrass, az akusztikus blues, a jazz, a folk, és a rock jegyében telnek a napok Abaligeten: a településen immáron tizedik alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Bluegrass és Akusztikus Zenei Fesztivált.

A Bluegrass Zenei Egyesület szervezésében, Abaliget támogatásával számos önkéntes és fellépő saját költségén járul hozzá a fesztivál sikeréhez. A háromnapos ingyenes rendezvény fellépői között a bluegrass, az akusztikus blues, jazz, folk, rock jeles hazai képviselői mellett számos külföldi, díjnyertes előadó is fellelhető. Fellép Jenei Szilveszter, a pécsi Tarnai Acoustic Project, a Bitang, az Ireg, aTükeZoo, továbbá a legjelesebb európai fesztiválokat megjárt APU/Acoustic Processing Unit és Poa Pratensis, valamint külföldi sztárvendégek - a francia La Roche Bluegrass Festival 3. helyezettje, a Candy Floss (SK), valamint a bluegrass-zene és -rádiózás utazó nagykövete, Lynne Butler (UK) - is.

A részletes program és további információk a fesztivál honlapján, a www.hubma.hu-n érhetők el.


Forrás: Pécsi Stop   |   STOP

címkék
Abaliget, Nemzetközi Bluegrass és Akusztikus Zenei Fesztivál, blues, jazz, folk, rock


a rovat további hírei
A Szerdai gyerek bekerült a belgrádi filmfesztivál műsorába Vadmadarak: piszkos játszmában húzták csőbe az erdélyi magyar fiatalokat Csuja Imre kapta az idei Páger Antal-színészdíjat Nem áprilisi tréfa: negyedjére is jönnek a portugieserek Pécsre Kultúrexporttal nyitna a déli országok felé Pécs Szombaton Budapesten koncertezik Plácido Domingo Mobilalkalmazással is lehet már busózni idén
címlap »
fotó, videó »
Sztárklikk »
1/5
CHF / HUF

szavazás
címkefelhő