Elmarad Deák Bill és Hobo pécsi koncerje - állítólag túl kevés jegy fogyott

2019. november 12. 15:50 2019. nov. 12. 15:50

Sajtóinformációk szerint elmarad a november 16-án az Expo Centerbe tervezett Deák "Bill" Gyula és Hobo közös koncert. Deák Bill Gyula a Facebookon kért elnézést azoktól, akik már megvették a jegyeket. A szervező arra hivatkozva mondta le a koncertet, hogy kevés jegy fogyott.

A hvg.hu szúrta ki Deák Bill Gyula Facebook-oldalán, hogy a november 16-án a pécsi Expo Centerbe tervezett, Hoboval közös nagykoncertjük elmarad. 

Mint a bejegyzésben olvasható, a koncert azért marad el, mert

"a szervező lemondta, mivel nagyon kevés embert érdekelt, nagyon kevés jegy fogyott!
A magunk részéről borzasztóan sajnáljuk a történteket és szomorúak vagyunk! Reméljük, egy másik időpontban be tudjuk pótolni az elmaradt koncertet, amikor nagyobb érdeklődés lesz rá. Teljesen megértjük mindenki problémáját, akiket közvetlenül érint, és őszintén sajnáljuk."

A koncert Facebook-eseményén érthetően kiakadtak a rajongók, van, aki azt hánytorgatta fel a szervezőknek, hogy nem fair eljárás öt nappal a dátum előtt lemondani a bulit. Mások a lefoglalt és a koncert elmaradása miatt bukott szállásdíjukat fájlalták. Többen a szerintük elégtelen promóciót okolták a koncert lefújárásért, mások azt vetették fel, hogy ők úgy értesültek, mikor elővételben vették meg a jegyeiket, hogy azokból kevés maradt, és 1000 darab volt. Többen azt is jelezték, hogy ők a helyszínen szerettek volna jegyet venni.

A Facebook-eseményen a szervezők részéről két kiírás is olvasható, az egyikben ez szerepel:

“Nem azért mondtuk le ezt a buli mert leakartuk‼️ Hiszen tavaly is meg volt tartva‼️
Hanem sajnos nagyon kevés jegy ment el rá,ami érthetetlen‼️ Igy jobbnak láttuk hogy lemondjuk....valahogy ez a dátum most nem volt jó‼️‼️‼️‼️
És ez nem a mi hibánk,se a zenekaroké”

Az Expo Center Facebook-oldalán egyébként nincs nyoma annak, hogy ilyen koncert lett volna a programok között. 

Az előre megváltott jegyeket a vételi helyszíneken lehet visszaváltani Deák Bill Gyuláék Facebook-bejegyzése szerint. Az online megvett jegyek esetén a jegyértékesítő cég "a rendezvény szervezőjének hivatalos tájékoztatója után e-mail-ben értesítjük a vásárlókat és tájékoztatjuk az új időpontról vagy a visszaváltás menetéről. Visszaváltáskor a jegyek ára automatikusan visszakerül a bankszámládra."

Forrás: Pécsi STOP/hvg.hu