A Pécsi Állatkert továbbra is várja a látogatókat, de programok maradnak el

2020. március 13. 12:06 2020. márc. 13. 12:06

A Pécsi Állatkert és Akvárium Terrárium a Facebook-oldalán közölte pénteken délelőtt, hogy a koronavírus-helyzet ellenére is nyitva tartanak, ám a tervezett programjaikat lemondják. 

A Facebook-oldalán közölte pénteken délelőtt a Pécsi Állatkert és Akvárium Terrárium, hogy több programjukat is elhalasztják a koronavírus-helyzet miatt, azonban továbbra is várják a látogatókat.

Mint a bejegyzésben olvasható, az állatkert vezetősége azt kéri a látogatóktól, hogy használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket, éljenek a mosdókban a szappanos kézmosás lehetőségével, a pénztári várakozást pedig egymástól elkülönülve tegyék, illetve a látogatás alatt is kerüljék, hogy tömegbe rendeződnek. A sorbanállás elkerülése érdekében az intézmény a szabad- és ünnepnapokon az összes kasszát üzemelteti.

"Megelőzési céllal elmarad az állatkert által korábban meghirdetett minden rendezvény, így a Víz Világnapja, az Akváriumi Keringő, a TúráZoo, a Csendes Állatkert, valamint a zárt és szabad téren tervezett látványetetések. Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy visszavonásig nem látogatható az állatkert állatsimogatója"

- olvasható a bejegyzésben. Az állatkert vezetősége a további változásokat a Facebook-oldalukon és a honlapjukon fogja kommunikálni.

Forrás: Pécsi STOP