2015. július 29. szerda | 31. HÉT | 210. NAP | 06:48 | MÁRTA, FLÓRA

Félezer motoros lepi el a várost

2012. július 12. | 16:53
Mintegy 500 motoros érkezik Orfűről a Zsolnay Kulturális Negyedbe a Bikers Open Air fesztiválról július 14-én. A motorosokat a Búza térről Márta István, a ZsÖK NKft. ügyvezetője vezeti majd fel a Negyedhez, a menet indulása 11 óra 15 ás 11 óra 45 között várható.

A Bikers Open Air egy zenei fesztivállal összekötött motoros találkozó Orfűn, amelynek az a célja, hogy programot kínáljon azoknak a motorosoknak, akik koncerteken és motoros látványutakon is szívesen részt vennének a júliusi hétvégén. A futamok, versenyek mellett olyan fellépők színesítik a programot, mint Hobo, a Karthago, a Piramis, a Mobilmánia, vagy a Star Jam Session Haddaway-jel.

A július 12. és 15. között megrendezett esemény egyik látványútja szombaton, a késő délelőtti órákban a Zsolnay Kulturális Negyedbe vezet. Az esemény nyilvános, a motorok, köztük különleges darabok is megtekinthetők.


Forrás: Pécsi STOP/ZSÖK   |   STOP

címkék
Pécs, Zsolnay Negyed, motorosok, Bikers Open Air, Orfű, fesztivál


a rovat további hírei
Elmerült egy fiatal férfi a Balatonban Tovább szívatják a pécsi plakátragasztókat Öt közlekedési baleset történt az esőzés alatt Nagy trófea volt a fiúknak, nagy trófea lett a rendőröknek is Egy-másfél milliárd forintot kuncsorog pluszban Pécs az államtól Jennifernél pozitív lett a teszt - el is vitték a rendőrök Tartozást követelt, majd ütött - a rendőrök vitték el
címlap »
fotó, videó »
Sztárklikk »
1/5
CHF / HUF

szavazás
címkefelhő