Kővári úgy felköszöntötte Orbánt, hogy csak pironkodhatnak a kimért fideszesek

2020. június 1. 15:18 2020. jún. 1. 15:18

Pünkösd vasárnap ünnepelte 57. születésnapját Orbán Viktor, akit szinte egymással versengve köszöntöttek fel párttársai a közösségi médiában. Pécs sem maradt ki, Hoppál Péter és Kővári János is ünnepelte a Miniszterelnök Urat, az ÖPE vezetője ráadásul érzelmektől túlcsorduló sorokban.

Orbán arra nem panaszkodhat, hogy házon belül nem ünnepelték meg: a 444.hu gyűjtése szerint egymásnak adták a virtuális kilincset a fideszes politikusok, és némileg észak-koreai hangulatot árasztva köszöntötték fel a kormányfőt. A sorból Hoppál Péter országgyűlési képviselő sem maradt ki, ő az alábbi fotót posztolta:

A papíron ÖPÉ-s Kővári János azonban nem volt ilyen visszafogott, megható magasztalást helyezett el a miniszterelnök vasárnap reggeli posztja alá.

"Pünkösd a Szentlélek kiáradásának ünnepe. A Lélek szava minden nap elkísér minket, a Lélek ereje minden nap megtart minket. Áldjon meg téged az Úr és őrizzen meg Téged az Ő szeretetében! Boldog születésnapot Miniszterelnök úr!"

- írta Kővári, sorai be is húztak kétszáznál több lájkot.

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

 

Kővári a saját Facebook-oldalán is köszöntötte a miniszterelnököt, ott már mérsékeltebb volt, csak azt kérte, délben mondjanak el Orbánért egy közös imát:

Az idei szülinap hangulatát az is fokozta, hogy néhány napja volt a tizedik évfordulója annak, hogy beröffent a máig tartó, kétharmados Fidesz-kormányzás.

Ennnek kapcsán készült is egy videoösszeállítás, amit Orbán Facebook-oldalán tettek közzé. Ebben a miniszterelnök szalagokat vág át, disznót néz, gumicsizmában caplat, csónakot visz, leleplez, autót vezet, villamosozik, megtekint, és természetesen focizik is. 


 

Forrás: Pécsi STOP