2015. szeptember 03. csütörtök | 36. HÉT | 246. NAP | 14:51 | HILDA, CSOBÁN

Mégsem öngyilkosság: az asszony végzett a férjével

2012. június 12. | 17:17
Öngyilkosságnak állította be férje halálát egy ócsárdi asszony még május 26-án, de a nyomozók megállapították: a férfi nem szúrta szíven magát a családi veszekedésben, hanem segítettek neki - méghozzá a nő.

Az ügyben érintett asszony a rendőröknek először azt állította, hogy egyszerűen veszekedtek a férjével, közben a férj egy konyhakéssel saját magát szíven szúrta és meghalt.

A rendőrség rendkívüli halálesetként vizsgálta az ügyet, majd a beszerzett bizonyítékok alapján arra a megállapításra jutott, hogy az asszony valótlant állított. Az asszonyt a rendőrök június 12-én elfogták, őrizetbe vették, ellene emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nő gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, előzetes letartóztatásáról napokon belül dönt a bíróság.


Forrás: Pécsi Stop/police.hu   |   STOP

címkék
Ócsárd, veszekedés, gyilkosság, kés, asszony, férfi


a rovat további hírei
Elmerült egy fiatal férfi a Balatonban "Az én nevemben ne!" - tüntetés lesz Pécsen a jogcsorbítás ellen Holland oltott hollandot hollandul Csebényben, gyújtogatás lett a vége Felállt az új ZSÖK-vezérkar Fenntartható fejlődés a kultúrával - Pécs is a nemzetközi programban Kitüntette államtitkárát a Fidesz Még mindig nincs eredménye a börtönépítési pályázatoknak
címlap »
fotó, videó »
Sztárklikk »
1/5
CHF / HUF

szavazás
címkefelhő