2015. július 28. kedd | 31. HÉT | 209. NAP | 17:15 | SZABOLCS, ALINA

Önkénteseket keresnek a gyermekklinika festéséhez

2012. augusztus 08. | 15:31
Mesefigurákkal díszíteni a Mosolygó Kórház Alapítvány a Pécsi Gyermekklinika pár kórtermének fehér falát augusztus 9-én és 16-án. Az alapítvány önkéntesek segítségét kéri az akcióhoz.

A munkához nem szükséges kézügyesség. Az önkénteskedés előzetes regisztrációhoz kötött, a jelentkezők számától függ, hány kórtermet kell felszabadítani és hányat tudnak barátságosabbá tenni a festéssel.

A szervezők a festéshez biztosítják az eszközöket. Az akciót eddig nagy érdeklődés övezi, valószínűleg a megadott időpontokon kívül egyéb napokon is szépülnek majd a kórtermek.

Kőműves Glória, az akció programvezetője a Pécsi STOP-nak elmondta: eddig mintegy negyvenen jelezték, hogy részt vennének a festésben.

Aki szebbé szerené tenni a kórtermeket, az alábbi elérhetőségeken jelentkezhet az akcóra:

Kőműves Glória
programvezető
Email: mkkoordinator@gmail.com
Tel: + 36 (30) 580 44 27


Forrás: Pécsi Stop   |   STOP

címkék
Pécs, Pécsi Gyermekklinika, kórterem, festés, Kőműves Glória


a rovat további hírei
Elmerült egy fiatal férfi a Balatonban Nagy trófea volt a fiúknak, nagy trófea lett a rendőröknek is Egy-másfél milliárd forintot kuncsorog pluszban Pécs az államtól Jennifernél pozitív lett a teszt - el is vitték a rendőrök Tartozást követelt, majd ütött - a rendőrök vitték el Még drágább lesz a pécsi állatkert Valaki már lebonthatja a Magasházat - kérdés, hogy mikor?
címlap »
fotó, videó »
Sztárklikk »
1/5
CHF / HUF

szavazás
címkefelhő