2015. október 14. szerda | 42. HÉT | 287. NAP | 04:16 | HELÉN, KRIZANTA

Önkénteseket keresnek a gyermekklinika festéséhez

2012. augusztus 08. | 15:31
Mesefigurákkal díszíteni a Mosolygó Kórház Alapítvány a Pécsi Gyermekklinika pár kórtermének fehér falát augusztus 9-én és 16-án. Az alapítvány önkéntesek segítségét kéri az akcióhoz.

A munkához nem szükséges kézügyesség. Az önkénteskedés előzetes regisztrációhoz kötött, a jelentkezők számától függ, hány kórtermet kell felszabadítani és hányat tudnak barátságosabbá tenni a festéssel.

A szervezők a festéshez biztosítják az eszközöket. Az akciót eddig nagy érdeklődés övezi, valószínűleg a megadott időpontokon kívül egyéb napokon is szépülnek majd a kórtermek.

Kőműves Glória, az akció programvezetője a Pécsi STOP-nak elmondta: eddig mintegy negyvenen jelezték, hogy részt vennének a festésben.

Aki szebbé szerené tenni a kórtermeket, az alábbi elérhetőségeken jelentkezhet az akcóra:

Kőműves Glória
programvezető
Email: mkkoordinator@gmail.com
Tel: + 36 (30) 580 44 27


Forrás: Pécsi Stop   |   STOP

címkék
Pécs, Pécsi Gyermekklinika, kórterem, festés, Kőműves Glória


a rovat további hírei
Profiltisztításba kezd a ZSÖK új vezetője Százmilliót költöttek a szekszárdi hajléktalanszállóra Novemberben indul a nagy baranyai földárverés Hármaskarambol a 7-es főúton Szabadifürdőnél Szilveszterre készen kell lennie az állatkertnek Árvíz-ügyi konferenciát tart a katasztrófavédelem és a PTE Lovat mentettek a Bükkösdi-vízből a tűzoltók
címlap »
fotó, videó »
Sztárklikk »
1/5
CHF / HUF

szavazás
címkefelhő