Vízhiánnyal járó munkálatokat végez csütörtökön és pénteken a Tettye Forrásház

2020. március 18. 08:46 2020. márc. 18. 08:46

Az erdész úti gépház felújítása miatt csütörtökön napközben vízhiány és nyomásesés várható a Bárány tető, Erdész utca, Középdeindol-hegyhát út által határolt területen. Péntek hajnalban pedig a meszesi és szabolcsfalui ivóvízhálózaton lesz kiesés.

A Tettye Forrásház Zrt. közleménye szerint március 19-én és 20-án vízhiánnyal is járó munkálatokat végeznek Pécs több pontján. 

Március 19-én, csütörtökön 8 és 13 óra között az Erdész úti gépházban felújítási munkálatok lesznek, emiatt a Bárány tető, Erdész út és a Középdeindol-hegyhát utca által határolt területeken vízhiány és nyomásesés várható a fentebbi időszakban.

Pénteken a meszesi ivóvízhálózaton tartanak karbantartást a szakemberek, emiatt 20-án 0 óra és 5 óra között vízhiány éls nyomásesés várható Szabolcsfalu és Meszes teljes területén, a munkálatok befejezése után pedig vízzavarosodás fordulhat elő az érintett utcákban.

"A szolgáltató kéri ügyfeleit, hogy fordítsanak fokozott figyelmet vízfelhasználással üzemelő háztartási eszközeikre, fürdőszobai berendezéseikre; újbóli használatuk előtt gondoskodjanak a házi vízhálózat átöblítéséről, és ha vízminőségi problémát észlelnének, jelezzék a társaság diszpécserszolgálatán (72/421-799; 80/811-111/1-es menü)"

- olvasható a Tettye Forrásház Zrt. közleményében.

Forrás: Pécsi STOP