2016. május 24. kedd | 21. HÉT | 145. NAP | 09:49 | ELIZA, ESZTER

Volt már szalmafesztiválon? Itt a lehetőség!

2012. augusztus 14. | 18:15
Kézművesvásár, koncertek, illetve szalmából készült alkotások is várják azokat, akik kilátogatnak augusztus 18 és 20 között Orfűre a Szalma Fesztiválra.

A háromnapos rendezvényen minden a szalmáról és annak alternatív hasznosítási lehetőségeiről szól. Ennek keretében tíz különböző országból érkező fiatal szobrász közreműködésével nagyméretű land art alkotások készülnek a fesztiválra, valamint kézműves játszóházakban szalmából készíthetnek népi játékokat az érdeklődők.

A művészeti programokon felül bűvészek, zsonglőrök, a Márkus Színház, valamint a Hangoló Zenés Gyermekszínház műsorai szórakoztatják a kicsiket és nagyokat egyaránt. A fesztiválon helyi termék és kézműves vásárt is tartanak.
A fesztiválón augusztus 18-án, szombaton 20 órától fellép a Balkan Fanatik, augusztus 19-én, vasárnap 23 órától DJ Karányi szórakoztatja a kilátogatókat, augusztus 20-án 20 órától a Mecsek Táncegyüttesé a színpad.


További információ: www.szalmafesztival.hu


Forrás: Pécsi Stop   |   STOP

címkék
Orfű, Szalma Fesztivál, Mecsek Táncegyüttes, Balkan Fanatik, Márkus Színház, kézművesek, vásár


a rovat további hírei
Családi ház égett Szigetváron Biztosan jól tudja, hová megy a gyerek bölcsibe? Pécsiek, figyelem: többen kaphatnak temetési segélyt Na ez szép: stikában Pécs is akarta a gumifeldolgozót? Miért lop valaki pénztárcát, ha aztán eldobja? Mindjárt vége a májusnak, és még nem adott vért? Egyelőre elkaszálta a parlament Tiffán javaslatait
címlap »
fotó, videó »
Sztárklikk »
1/5
CHF / HUF

szavazás
címkefelhő