2015. december 01. kedd | 49. HÉT | 335. NAP | 11:59 | ELZA, OSZKÁR

Volt már szalmafesztiválon? Itt a lehetőség!

2012. augusztus 14. | 18:15
Kézművesvásár, koncertek, illetve szalmából készült alkotások is várják azokat, akik kilátogatnak augusztus 18 és 20 között Orfűre a Szalma Fesztiválra.

A háromnapos rendezvényen minden a szalmáról és annak alternatív hasznosítási lehetőségeiről szól. Ennek keretében tíz különböző országból érkező fiatal szobrász közreműködésével nagyméretű land art alkotások készülnek a fesztiválra, valamint kézműves játszóházakban szalmából készíthetnek népi játékokat az érdeklődők.

A művészeti programokon felül bűvészek, zsonglőrök, a Márkus Színház, valamint a Hangoló Zenés Gyermekszínház műsorai szórakoztatják a kicsiket és nagyokat egyaránt. A fesztiválon helyi termék és kézműves vásárt is tartanak.
A fesztiválón augusztus 18-án, szombaton 20 órától fellép a Balkan Fanatik, augusztus 19-én, vasárnap 23 órától DJ Karányi szórakoztatja a kilátogatókat, augusztus 20-án 20 órától a Mecsek Táncegyüttesé a színpad.


További információ: www.szalmafesztival.hu


Forrás: Pécsi Stop   |   STOP

címkék
Orfű, Szalma Fesztivál, Mecsek Táncegyüttes, Balkan Fanatik, Márkus Színház, kézművesek, vásár


a rovat további hírei
Profiltisztításba kezd a ZSÖK új vezetője Új kilátó épülhet a Kálvária-dombon? Szerdán a Széchenyi téren az igazi Télapó Tóth Bertalan: kerüljenek vissza Pécsre a Csontváry-képek Végeztek a 900 milliós intézményfelújítással Kaposváron Elloptak egy dobókockát Bátaszéken Moszkvába utazik a pártbiz... a megyei önkormányzat elnöke
címlap »
fotó, videó »
Sztárklikk »
1/5
CHF / HUF

szavazás
címkefelhő