2016. február 12. péntek | 6. HÉT | 43. NAP | 04:33 | LÍDIA, LÍVIA

Ilyen a boksz! - Harkányban

2012. július 22. | 17:32
Régi hagyományt felelevenítve rendezte meg a hétvégén a harkányi fürdőben a Baranya Megyei Ökölvívó Szövetség boksz-gáláját. Az eseményen összesen 29 pár lépett a szorítóba.

Utoljára a hatvanas években tartottak a harkányi fürdőben ökölvívó-versenyt, de idén a Baranya Megyei Ökölvívó Szövetség felélesztette a régi hagyományt.

A gálán különböző kategóriában és korcsoportban összesen 29 pár mérkőzött meg egymással, a 31 kilogrammos ifiktől kezdve a 91 kilogrammos férfi felnőttig terjedt a skála, és két női mérkőzést is láthatott a fürdő közönsége.

Mivel a rendezvény jó fogadtatásra talált - nem utolsó sorban annak a csinos bikinis lánynak is köszönhetően, aki a bokszmenetek számát mutatta a közönségnek -, nem kizárt, hogy lesz folytatása is.

Paku Lajos, a megyei szövetség elnöke így fogalmazott: "Ennek a sportnak ezen a környéken ebben a formában van helye, így a következő évben, talán már tavasszal másodjára is ringbe szállhatnak a sportolók." - olvasható a Harkányi Hírek online kiadásán.


Forrás: Pécsi STOP/Harkányi Hírek   |   STOP

címkék
Baranya, Harkány, boksz, gála, ökölvívás, verseny, strand


a rovat további hírei
Vizes vébé: 2021-ben Fukuoka, 2023-ban Doha lesz a házigazda Épphogy, de nyert a Sopron Pécsett Lett irányítója lett a PINKK-nek Nagy sallert kaptak az olaszoktól a horvátok Összetépte a szerződését Hosszú Katinka Lenyomta a Kaposvár a Budaörsöt Vízilabda: kétszer is lenyomtuk az oroszokat
címlap »
fotó, videó »
Sztárklikk »
1/5
CHF / HUF

szavazás
címkefelhő