2015. augusztus 30. vasárnap | 35. HÉT | 242. NAP | 03:30 | RÓZA, BODONY

Unatkozol? Irány a kertbe driftelni!

2012. július 03. | 18:43
Ryan Tuerck megmutatja, hogyan kell az ablakban ülve gumit füstölni.

Ryan Tuerck neve ismerős lehet azok számára, akik figyelemmel kísérik az amerikai Formula Drift sorozatot, ugyanis a New Hampshire-ből származó fiatalember az egyik legnagyobb tehetség a sorozatban. Jelenleg egy Nissan 240SX versenyautót hajt, korábban pedig versenyzett már Pontiac Solstice-szal és Chevy Camaróval is, vagyis fiatal kora ellenére óriási tapasztalattal rendelkezik.

Már csak ezért is lehetne rajongani érte, de szurkolói főként a személyisége miatt imádják. Tuerck igazi vagány, aki a pályán és azon kívül is mindent bevállal, és az sem érdekli, ha kicsit karcos az autója, vagy épp hiányzik róla néhány karosszériaelem. Ha kell, lábbal csukja le a motorháztetőt, garázsba tolatásnál pedig csak a koppanás után állítja le a motort. Barátai nem is szívesen adnak neki kölcsön kipróbálásra autót, mert esélyes, hogy nem abban az állapotban kapják vissza, ahogy odaadták.

Következzen most ebből egy kis ízelítő a saját kertjéből, ahol a felhajtón mókázik privát Nissan 200 SX driftautójával, ami első pillantásra egy roncsnak tűnik, valójában azonban egy tökéletes célszerszám. Kattints ide!


Forrás: STOP/Autolabor.hu   |   STOP

címkék
Formula Drift, Ryan Tuerck, Nissan, drift


a rovat további hírei
Bor megsérült, kérdéses a folytatás Matyi tartozásai miatt már az első meccsét se játssza le a PMFC Kétezer euróra büntette a DVSC-t az UEFA a szurkolói miatt Öt aranyat nyert Lyonban a magyar szenoir atlétikai csapat Három ezüstöt és bronzot szerzett a magyar csapat a sárkányhajó-vb-n Hetedik lett Csernovszki Éva Könnyed győzelmet aratott Csernovszki Éva a cselgáncs-vb-n
címlap »
fotó, videó »
Sztárklikk »
1/5
CHF / HUF

szavazás
címkefelhő