Borzalmas tragédia: ott gázolták halálra, ahol a fia végzetes motorbalesete volt

2016. október 31. 15:00 2016. okt. 31. 15:00

A Pécsi STOP eddig meg nem erősített információi szerint a Mánfánál elgázolt férfi annak a motorosnak az édesapja volt, akinek kilenc éve videóra vették halálos balesetét. Megemlékezni mehetett az idős férfi, úgy tudjuk, felesége az autóból nézte végig a tragédiát.

A Pécsi STOP a helyszínen szerzett, de hivatalosan meg nem erősített forrásai szerint megemlékezni mehetett a 66-os út Mánfa és Árpádtető közötti szakaszához a 62 éves férfi, akit hétfőn délelőtt halálra gázoltak.

A férfi tudomásunk szerint annak a fiatal motorosnak az édesapja, aki 2007-ben frontálisan ütközött ugyanott egy másik motorossal. A baleset alapjaiban rázta meg a motoros társadalmat, de az egész országot is. A záróvonalat átlépő, száguldozó motoros ugyanis kamerával rögzítette útját, és annak végét, a borzalmas balesetet is. A videó utána bejárta a sajtót és az internetet, és komoly visszhangja volt. A baleset okozója súlyosan megsérült, a vétlen, fiatal férfi a helyszínen meghalt.

A baleset helyszíne ikonikus lett, azóta is rendszeres motoros felvonulásokat szerveznek oda.

Lapunk úgy tudja: az idős férfi fia emlékművéhez mehetett megemlékezni a közelgő halottak napja alkalmából. Információink szerint felesége az autójukból nézte végig a felfoghatatlan tragédiát.