Borzalom Baranyában: döghússal etették és szexuálisan bántalmazták gyerekeiket a szülők - Miután börtönbe kerültek se értek véget a megpróbáltatások

2021. augusztus 16. 14:15 2021. aug. 16. 14:15

Borzalmas dolgot műveltek a nevelőszülők a felügyeletükre bízott gyerekekkel a Baranya megyei Bodolyabéren. Az esetet még megrázóbbá teszi, hogy a gyermekeket korábban a saját szüleik is rendszeresen bántalmazták és zaklatták, ők jelenleg is börtönben ülnek. Most a nevelőszülőkre is hasonló sors vár.

A döbbenetes esetről a TV2 Tények riportjában számoltak be, mint mondják éveken át molesztált egy 12 éves lányt a nevelőapja a Baranya megyei Bodolyabéren, és nemcsak őt, a kisebb testvéreit is kínozták és dolgoztatták. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!  

Még 2013-ban vették magukhoz a gyerekeket, mert a vér szerinti szüleik is szexuálisan zaklatták és rabszolgasorban tartották őket. A szülők már évek óta börtönben vannak emiatt. Most a nevelőszülők is több évet kaphatnak.

A riportból kiderül, hogy a nevelőapa fenyegetéssel vette rá a 12 éves lányt a szexuális cselekményre, illetve annak eltűrésére. 

A gyermekeknek az évek során elképesztő borzalmakon kellett átmenniük, mint az a riportból kiderül vérszerinti szüleik döghússal etették őket, de a nevelőszülők is csak a sanyargatásukat folytatták. 

Úgy tudni a legkisebb gyermeket azóta adoptálták, ketten nevelőintézetben él, két gyermek pedig nevelőszülőkhöz került. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!  

 

Címlapkép: TV2 Tények videorészlet