Dávid idegbe jött, rendszámokat tépkedett

2020. november 28. 14:56 2020. nov. 28. 14:56

Előállítottak egy 26 éves kaposvári férfit a rendőrök, aki úgy gondolta, jó ötlet bosszúból leszedni volt barátnője kocsijáról a rendszámokat. 

Az ügy a nyárig nyúlik vissza. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság mostani közleménye szerint a 30 éves nő július 2-án tett bejelentést a rendőrségen, hogy az éjszaka folyamán Kaposvár belvárosában egy akkor még ismeretlen tettes eltulajdonította a rendszámokat az autójáról.

A nyomozás során az áldozat volt barátja, egy 26 éves helyi lakos került a hatóság látókörébe. Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók egyedi azonosítójel meghamisítása bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

O. Dávid vallomása során beismerte, hogy bosszúból tépte le a rendszámokat, melyeket a nyomozók ezt követően lefoglaltak, és visszaadtak a jogos tulajdonosnak.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az eljárás során keletkezett iratokat a napokban bíróság elé állítási javaslattal küldték meg a Kaposvári Járási Ügyészségnek.

(Címlapkép: Police.hu)

Forrás: police.hu