Drog a műszerfalban: Több ezer adag kábítószert rejtett el autójában egy pécsi férfi - videón a rajtaütés

2021. szeptember 21. 11:34 2021. szept. 21. 11:34

Több ezer adag kábítószert rejtett el autójában egy pécsi férfi, akit még szombaton fogtak el a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói Pécs belvárosában - közölte a szervezet a rendőrség honlapján kedden.

Az 54 éves férfi a nyomozás adatai szerint múlt csütörtökön Hollandiába utazott, hogy ott kábítószert vegyen. Szombaton este érkezett vissza Magyarországra, és éjfél előtt pár perccel intézkedtek vele szemben a rendőrök. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 

Autója kesztyűtartójában 4218 gramm kábítószergyanús anyagot, míg a jármű középkonzoljában 3 gramm kokaint találtak és foglaltak le a rendőrök. Az igazságügyi szakértő előzetes véleménye alapján a lefoglalt kábítószergyanús anyag amfetamin, amely - a hígítástól függően - 8-12 ezer adagnak felel meg. A lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke mintegy 24-36 millió forint - írták.

Ez is érdekelhet: Döbbenetes: brutálisan összevertek egy férfit Pécsett - Több csontja is eltört, belső szervei is sérültek

Videón a rajtaütés: 

A férfivel szemben különösen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása miatt indult eljárás, őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 

Címlapkép: Helyszíni fotó, police.hu