Drogterjesztőkre csaptak le a bonyhádi rendőrök

2019. szeptember 13. 13:23 2019. szept. 13. 13:23

Egy 36 éves bonyhádi és egy 60 éves budapesti férfit gyanúsítottak meg a rendőrök kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével, akiket a napokban kapcsoltak le.

A Bonyhádi Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást, mert egy 36 éves helyi férfi szeptember 9-én kábítószert tartott magánál, és az azt megelőző időszakban több alkalommal kábítószerrel kereskedett. A férfinál tartott kutatás során kábítószergyanús anyagokat foglaltak le, melyeknél a gyorsteszt THC, valamint metamfetamin hatóanyagokat mutatott ki. Az elsődleges igazságügyi szakértői vélemény is alátámasztotta, hogy a lefoglalt növényi törmelék kábítószer.

Az esettel kapcsolatban a rendőrök látókörébe került egy 60 éves budapesti férfi, aki a gyanú szerint a bonyhádi férfinak a kábítószert átadta azzal a céllal, hogy azt a fogyasztók részére értékesítse.A férfinél tartott kutatás során több százezer forint készpénzt is lefoglaltak.  

A drogfogás egy része (fotó: police.hu)

 

A drogfogás egy része (fotó: police.hu)

A bonyhádi rendőrök mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, őket őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. Az ügyben a további eljárást a Bonyhádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja.

Forrás: police.hu