Elfogták a pécsi emberölés szökésben lévő feltételezett elkövetőit

2020. november 1. 11:00 2020. nov. 1. 11:00

Fél nap alatt fogták el a rendőrök a 23 éves férfit és a 22 éves nőt.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság november elsején délelőtt tette közzé a rendőrségi honlapon, hogy az október 31-ei pécsi emberölés három támadójából a két menekülésben lévő feltételezett elkövetőt - T. Teofil 23 éves és Á. Mercédesz 22 éves helyi lakosokat - vasárnap délelőtt 9:20-kor elfogták a baranyai megyeszékhelyen.

A 23 éves férfit és a 22 éves nőt előállították a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra.

A rendőrség korábbi közlése szerint október 31-én 20:15-kor érkezett bejelentés arról, hogy Pécsett, a Buzsáki Imre utcában az egyik lakásban egy férfit megkéseltek.

A közlemény szerint a rendőrök a szemle és az elsődleges adatok alapján megállapították, hogy egy 54 éves és egy 20 éves férfi tartózkodott a lakásban, ahova bement két másik férfi és egy nő, akik bántalmazták őket.

"Az eset során az egyik személy egy késsel megszúrta a 20 éves férfit, aki ennek következtében a helyszínen életét vesztette. Az 54 éves férfi a bántalmazás során könnyebben megsérült.

A három támadó közül az egyiküket – egy 43 éves helyi férfit – a rendőrök a helyszín közelében elfogták. A másik férfi és élettársa elmenekült a helyszínről, őket azonosították és jelentős erőkkel keresik a rendőrök.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés elkövetése miatt indított nyomozást"

A rendőrség vasárnap reggel T. Teofil és Á. Mercédesz ellen emberölés miatt elfogatóparancsot adott ki.

Címlapkép: police.hu/Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Forrás: Pécsi STOP/police.hu