Elfogták a trafikrablás feltételezett elkövetőjét - videó a cikkben

2021. április 12. 15:25 2021. ápr. 12. 15:25

Egy férfi egy késsel a kezében követelte a bevételt az egyik pécsi dohányboltban, majd miután megkapta a pénzt, elmenekült- írja a police.hu

Ahogy arról a Pécsi STOP is beszámolt, egy férfi 2021. március 24-én 18 óra 40 perc körül Pécsett, a Petőfi utcában bement egy dohányboltba, ahol egy késsel a kezében a bevételt követelte az eladótól. Miután megszerezte a pénzt, elmenekült a helyszínről. Az eset során személyi sérülés nem történt. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 

A rendőrök a rablásnál használt kést, valamint az elkövető felsőruházatát a helyszín közelében egy szemeteskukában megtalálták, és lefoglalták. Beazonosítását követően a rendőrök április 10-én este a lakásán elfogták a rablással gyanúsítható 21 éves tamási férfit. Ezután előállították a Pécsi Rendőrkapitányságra, majd kihallgatták gyanúsítottként.

A lakásban megtartott kutatás során a nyomozók egy tetőtéri szoba falán több olyan kézzel írt papírlapot is találtak, amelyek tartalma egyértelműen arra utalt, hogy a férfi Pécs területén további bűncselekményeket szándékozott elkövetni a közeljövőben. 

A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték a gyanúsított letartóztatását. Ellene felfegyverkezve elkövetett rablás miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

Forrás: Police.hu