Fellökött és kirabolt egy banda egy férfit Faddon

2020. február 11. 12:04 2020. feb. 11. 12:04

A tolnai és a szekszárdi rendőrök néhány órán belül elfogták azt a háromfős társaságot, akik egy helyi férfit raboltak ki Faddon.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy 50 éves faddi férfi tett feljelentést a Szekszárdi Rendőrkapitányságon 2020. február 9-én a késő esti órákban, mert aznap korában állítása szerint egy társaság tagjai az utcán fellökték őt, majd a ruházatát átkutatva elvették tőle a nála lévő 97 ezer forintnyi készpénzt, a telefonját, valamint a bankkártyáját.

"A helyszínre érkező tolnai és szekszárdi rendőrök hely- és személyismeretének köszönhetően – az elsődleges adatgyűjtést és a tanúkutatást követően – a nyomozók látókörébe került három helyi lakos, akiket az egyenruhások előállítottak.  

A három faddi személyt – egy 14 éves fiatalt, valamint egy 27 éves és egy 29 éves férfit – a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján gyanúsítottként hallgatták ki csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az elkövetőket a nyomozók őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására"

- olvasható a közleményben.

 

Forrás: Pécsi STOP/police.hu