Fizetés nélkül távozott a hotelből - a rendőrök vetettek véget a dolce vitának

2016. december 31. 11:26

Az élet császáraként két napot töltött egy siófoki hotelben egy bársonyi férfi, majd fizetés nélkül távozott. A dolce vita azonban véget ért, mert a hotel feljelentése nyomán rátaláltak a rendőrök.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy bársonyi lakos 2016. július 9. és július 11. között szobát bérelt ki egy siófoki hotelben két fő részére - olvasható a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A férfi a bejelentkezési lapot nem a valóságnak megfelelően töltötte ki, majd úgy távozott a szállodából, hogy a számlát nem fizette ki. A hotel vezetősége felszólító leveleket küldött részére, azonban azokra nem válaszolt. A 40 éves T. J.-t a rendőrök a nyomozás során csalás vétség, valamint hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - szabadlábon hagyása mellett - gyanúsítottként hallgatták ki.

A Siófoki Rendőrkapitányság az eljárást 2016. december 28-án befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Siófoki Járási Ügyészségnek.