Gyilkosság történhetett Pécs keleti városrészében - frissítve

2020. november 1. 00:41 2020. nov. 1. 00:41

Lapinformációk szerint gyilkosság történt Pécs keleti városrészében szombat este. Frissítés: a rendőrség megerősítette a hírt, három támadóból egyet elfogtak, kettőt még keresnek.

Frissítés (november 1., 9:49): 

A rendőrség az éjjel megerősítette, hogy emberölés történt Pécsen, egy 20 éves férfit szúrtak meg késsel, aki a helyszínen életét vesztette. A három támadó közül egyet elfogtak, kettőt még keresnek a rendőrök. További információkat ebben a cikkben olvashatnak.

Korábban írtuk:

A Bahír.hu azt írja, információik szerint a Budai vámnál történt bűncselekmény, részleteket azonban egyelőre nem tudni.

Olvasóik arról tájékoztatták a lapot, hogy a Komlói út, Budai Vám és a gyárvárosi templom környékén ellenőriznek a rendőrök, de a város másik felében, a Makay úti Tesco környékén is megállítottak mindenkit, ami a cikk szerint arra utalhat, hogy az egyenruhások figyelik a város kivezető útjait.

A Bama.hu is arról ír, hogy megállították a Pécsről kifelé tartókat. Megjegyzik, a közösségi médiába az terjed, hogy késelés történhetett, mások gyilkosságról beszélnek.

A Szabad Pécs is úgy értesült nem hivatalos forrásból, hogy a Budai vám közelében történhetett az eset. 

A lapok keresték a rendőrséget, ahogy mi is, egyelőre azonban sem ők, sem mi nem kaptunk tájékoztatást, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság annyit írt, megkapták a megkeresésünket, és a válasz elkészültéig türelmünket kérik. A fentivel kapcsolatos közleményt, hírt, felhívást 0 óra 41-kor még nem láttunk a police.hu-n.

Amint megtudunk valamit, közöljük.
 

Forrás: Pécsi STOP