Házkutatást tartottak hajnalban Lagzi Lajcsinál

2021. január 21. 17:05 2021. jan. 21. 17:05

Csütörtök reggel hatkor 10 nyomozó csöngetett be Galambos Lajos mocsai házában, házkutatási paranccsal - írja a Blikk.

A lap szerint a rendőrség Galambos Boglárkát keresték egy több millió forintos áfacsalás miatt. A család ügyvédje elmondta, hogy Lagzi Lajcsi felesége még 2016-ban eladta egyik cégét, és ennek tulajdonosaival szemben indult a nyomozás és a nyomozók a céggel kapcsolatos iratokat, kartonokat és pénztárgépekkel kapcsolatos dokumentumokat kerestek Lajcsiéknál.

A Blikk úgy tudja, hogy Lagzi Lajcsi nem tartózkodott otthon, amikor a nyomozók megérkeztek a házához, a felesége szerint külföldre utazott, hogy ott ünnepelje meg a 60. születésnapját, de a lap szerint a barátai nem tudják, hogy hol tartózkodik Lagzi Lajcsi.

Galambos Lajos ellen még 2016-ban indult eljárás, ugyanis azzal vádolták, hogy 50 millió forint értékben lopott áramot, gázt és vizet. Közüzemi lopás miatt legközelebb márciusban kell majd a bíróságon megjelennie. Lagzi Lajcsi 2017-ben úgy fogalmazott, hogy koncepciós per zajlik ellene, viszont nem régiben úgy fogalmazott egy rádióinterjúban, hogy bízik az igazságszolgáltatásban, és biztos abban is, hogy ártatlanul vádolták meg.

Forrás: Blikk