Kapanyél is előkerült a vitában - rendőrök vetettek véget a balhénak

2018. szeptember 2. 10:26 2018. szept. 2. 10:26

A Szigetvári Rendőrkapitányság a verekedésben résztvevő mindhárom személlyel szemben vádemelést javasol.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint "garázdaság vétség, és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a rendőrség egy nő és két férfi ellen, akik idén március 30-án este verekedtek össze egy nyugotszenterzsébeti ház udvarán.

A megalapozott gyanú szerint a két férfi megvásárolta a nő házát, majd egy előre megbeszélt időpontban segítettek neki kipakolni a bútorokat. A hurcolkodás alkalmával azonban a felek összevitatkoztak, amelynek során az egyik vevő – egy 65 éves szentdénesi férfi – egy kapanyéllel bántalmazta a 22 éves nőt, mivel ő többször megütötte a férfi gépkocsiját. Később a férfi 36 éves fia is bekapcsolódott a verekedésbe, aki a kapanyéllel a földre szorította a nőt, majd kirángatta őt az utcára.

A nő könnyű sérülésével végződő verekedésnek a rendőrök vetettek véget, akik mindhárom személyt előállították, majd kihallgatták gyanúsítottként.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Szigetvári Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek" - olvasható a közleményben.