Két nőből is prostit csinált egy ági férfi

2020. május 25. 13:45 2020. máj. 25. 13:45

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak az ági férfinak az ügyében, aki prostitúcióra kényszerített két lányt, majd a bevételük jelentős részét elvette.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kerítés, személyi szabadság megsértése, valamint könnyű testi sértés elkövetése miatt nyomozott egy 27 éves ági lakos ellen. Két fiatal nő tett feljelentést a rendőrségen azért, mert közös ismerősük bántalmazta, valamint prostitúcióra kényszerítette őket.

A nyomozók megállapították, hogy a férfi 2018 áprilisa óta több alkalommal bántalmazta a 20 éves, valamint a 19 éves sértettet, sőt a fiatalabbat még a lakásba is bezárta, onnan nem engedte ki. Az akkor még fiatalkorú lányokat arra kényszerítette, hogy külföldön prostitúciós tevékenységet folytassanak, majd a bevételük jelentős részét elvette tőlük, kiadásait abból fedezte.

A férfit a rendőrök elfogták, előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették, a bíróság 2019. augusztus 6-án elrendelte a letartóztatását. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Forrás: police.hu