Két pénztárcát is meglovasított a nagyharsányi nő

2018. augusztus 31. 14:52

Egy nap két pénztárcát is megfújt egy 58 éves nagyharsányi nő Siklóson. Rövid úton elkapták, a folytatásban pedig az ügyészség kezében van a sorsa.

A rendőröktől egy nő kért segítséget augusztus 10-én délelőtt azért, mert a siklósi piactéren valaki ellopta a tárcáját. A sértett a rendőröknek elmondta, hogy a reggeli órákban egy nő vásárolt nála, akinek az üzlet elől hozott be egy ruhát, így pár percre egyedül hagyta a boltban.

A rendőrök egy órán belül beazonosították és elfogták a lopással gyanúsítható 58 éves nagyharsányi nőt, majd előállították és kihallgatták gyanúsítottként.

Ő a bűncselekmény elkövetését elismerte és azt is elmondta, hogy órákkal korábban egy helyi étteremből egy pincértárcát is ellopott, amiből pár ezer forintot kivett, majd mindkét tárcát eldobta. Az eltulajdonított pénztárcákat a rendőrök lefoglalták és visszaadták a tulajdonosoknak.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Siklósi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.