Kiraboltak egy pénzintézetet Pécsen, sántító idősebb férfit keres a rendőrség

2019. november 19. 13:20 2019. nov. 19. 13:20

Rablás történt kedden nem sokkal dél előtt Pécsen a Komlói út elején, az elkövető sajtóinformációk szerint hárommillió forintot vihetett el. A rendőrség nagy erőkkel van a helyszínen, a megyeszékhelyről kifelé tartó autókat ellenőrzik.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint kedden, november 19-én 11 óra 20 perckor Pécsen a Komlói úton egy férfi bement egy pénzintézetbe, 

"majd szájmaszkkal az arcán egy papírlapot rakott le az asztalra, amelyen az állt, hogy fegyver van nála és pénzt követel. Miután megkapta a pénzt, elmenekült a helyszínről. Az eset során nem sérült meg senki."

A rendőrség közleménye szerint a 60-65 év körüli, vélhetően sántító férfi felkutatása folyamatban van. 

A bama.hu cikke szerint a Budai vámnál található pénzintézetnél jelenleg is tart a rendőri helyszínelés, az egész épületet körülkordonozták, nagy a rendőri készenlét az épület körül. A cikk szerint a városból kivezető utakon rendőri egységek ellenőrzik a kifelé haladó járműveket. 

A lap értesülései szerint bár a pénzintézetbe befelé sántítva érkezett az elkövető, kifelé már nagyon sietősen távozott, a lap szerint hárommillió forintot zsákmányolhatott.

Minden kocsit ellenőrzinek

A bama.hu arról ír, a rendőrök minden kocsiba benéznek a Komlói út végén, a Pécs táblánál. A rablóról délután negyed ötkor nem érkezett friss hír, a jelek szerint még keresik.

Forrás: Pécsi STOP