Lopott bringával tekert a rendőrök karjaiba

2019. augusztus 28. 11:59 2019. aug. 28. 11:59

Előbb lekapcsoltak egy bringatolvajt a bonyhádi rendőrök kedden, minthogy a sértett jelentette volna a lopást - közölte honlapján a hatóság.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság munkatársai, Szabó Ferenc Roland rendőr törzszászlós körzeti megbízott, és Herger Béla rendőr zászlós helyszínelő és balesetvizsgáló 2019. augusztus 27-én 10 óra 30 perckor a 6-os számú főútvonal 145-ös kilométerszelvényében megállítottak egy kerékpárral közlekedő személyt. A férfi egy általuk már jól ismert bonyhádi lakos volt, aki ellenőrzésekor elmondta, hogy a kerékpár nem az övé, tulajdonosának tudta és belegyezése nélkül hozta el, mert szerette volna eladni.

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon 2019. augusztus 27-én 10 óra 49 perckor tett feljelentést egy őcsényi nő, mert Szekszárdon, az egyik áruház előtti kerékpártárolóból ismeretlen személy ellopta a fekete színű, női vázas biciklijét, a hozzá tartozó kerékpárzárral.

A bonyhádi kollégák a 21 éves helyi férfit bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Bonyhádi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök a lopott kerékpárt lefoglalták, majd visszaadták jogos tulajdonosának.

A férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán.

Forrás: police.hu