Még mindig keresik a Pécsbányán holtan talált férfi gyilkosát

2019. augusztus 26. 09:07 2019. aug. 26. 09:07

Holtan találtak egy idős férfit Pécsbányán még július közepén, akit a gyanú szerint megöltek. A rendőrség két hete tűzött ki nyomravezetői díjat az ügyben, a jelek szerint azonban még nem találták meg a vélt tettest.

Amint azt korábban a rendőrség tájékoztatása nyomán írtuk, a 74 éves pécsi férfi 2019. június 28-án indult el pécsi otthonából rokonaihoz, ahonnan június 30-án kellett volna hazaérkeznie. A körözési eljárásban a felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre.

A férfi holttestét 2019. július 15-én Pécsett, Pécsbánya városrészben, a Debreceni Márton utcában egy bokros területen találták meg. A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy a férfi halála az eltűnésének időpontjára tehető, halálát pedig idegenkezűség okozta.

Az ügyben halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, a kapitányság vezetője pedig nettó félmillió forintot tűzött ki a nyomravezetőnek.

A díjkitűzés augusztus 26-án reggel még érvényben volt, ami azt jelenti, hogy a bűncselekmény gyanúsítottját még nem sikerült előkeríteni.

Forrás: police.hu