Még mindig nincs nyoma papírlapot lobogtató sánta bankrablónak

2019. november 20. 14:03 2019. nov. 20. 14:03

Egyelőre még keresik a rendőrök azt a férfit, aki kedd késő délelőtt rabolt ki egy pénzintézetet a Komlói út elején, sajtóinformációk szerint hárommillió forintot meglovasítva.

Amint arról korábban lapunk is beszámolt, a rabló november 19-én 11 óra 20 perckor ment be a pénzintézetbe, szájmaszkkal az arcán egy papírlapot rakott le az asztalra, amelyen az állt, hogy fegyver van nála, és pénzt követel. Miután megkapta a pénzt, elmenekült a helyszínről. Az eset során nem sérült meg senki.

A rendőrség közleménye szerint egy 60-65 év körüli, vélhetően sántító férfiről van szó. Nagy erőkkel kezdték el keresni, a Bama.hu azt írta, a városból kivezető utakon rendőri egységek ellenőrizték a kifelé haladó járműveket. A lap úgy tudja, a rabló csak befelé menet sántított, kifelé már nagyon sietett.

Szerdán kerestük a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságot, arról érdeklődve, hogy megvan-e már a rabló, illetve készült-e róla felvétel a pénzintézetben.

A rendőrség kora délután arról tájékoztatta lapunkat, hogy még keresik az elkövetőt, többet pedig a nyomozásra való tekintettel nem árulhatnak el.

A rendőrség honlapján sem jelent meg fejlemény az ügy kapcsán, a "Felhívások" és a "Díjkitűzések" menüpont alatt sincs semmi a rablást illetően.

Szerző: H. V.

Forrás: Pécsi STOP