Nemcsak lövöldözés volt az Exponál vasárnap kora reggel, hanem késelés is

2019. november 25. 16:20 2019. nov. 25. 16:20

A rendőrség közleménye szerint vasárnap hajnalban a pécsi Expo Centerben nemcsak egy gáz-riasztó fegyverrel lőttek párat, de egy férfit lábon is szúrtak. Az esettel összefüggésben a rendőrség négy férfit hallgattak ki a rendőrök, hárman őrizetbe is kerültek.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a vasárnap a hajnali órákban a pécsi Expo Centerben gá-riasztó fegyverrel történt lövöldözés kissé többről szólt, mint az elsőre látszódott. 

Az eredeti, még vasárnap a rendőrség által kiadott hír szerint egy korábbi nézeteltérés miatt szóváltás tört ki egy 21 és 24 éves pécsi férfi, valamint egy többtagú család között. A szóváltást követően a 21 éves férfi többször lőtt a gáz-riasztó fegyverrel, de sérülés nem történt. 

Ám a keddi rendőrségi közlemény szerint a rendőrök a helyszínről nyolc férfit állítottak elő a kapitányságra, ahol megállapították, hogy az Expo folyosóján sikerült a két férfinak a velük haragban álló család tagjaival szóváltásba keverednie. 

"A vita közben a társaság tagjai üvegeket dobáltak a két férfi felé, majd a két fél között tettlegességre is sor került, amely során a 24 éves férfit egy késsel lábon szúrták. A 21 éves társa által leadott lövések sérülést nem okoztak, azonban a dulakodás során mindkét férfi megsérült.

A nyomozók négy férfit hallgattak ki gyanúsítottként, közülük hármat őrizetbe is vettek. A 21 és a 24 éves, valamint egy 32 éves férfi ellen garázdaság, míg egy 27 éves férfi ellen súlyos testi sértés kísérlete miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság"

- áll a közleményben.

Forrás: Pécsi STOP/police.hu