Szóváltásból lett verekedés Dombóváron, késelés és gereblyével ütlegelés is történt

2020. május 9. 19:20

Szóváltásból kerekedett verekedés, majd a résztvevők egyike fejen szúrta a másikat. A fejen szúrt sérült egy gereblye nyelével vágott vissza, majd a késelő öccse egy késsel kezdte kergetni a sérültet. A rendőrök mindhármukat elvitték.

Fotó: police.hu/Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint május 7-én kaptak bejelentést arról, hogy Dombóváron egy ház előtt több férfi is szóváltásba keveredett, majd össze is verekedtek, és az egyik férfi fejen szúrta a másikat. 

A rendőrök a helyszínre érés után gyorsan kiderítették, hogy két dombóvári és egy csibráki férfi vitázott, majd verekedett össze.

"Egy 20 éves dombóvári férfi, miután az utcán meglátta 25 éves csibráki ismerősét – korábbi sérelmei miatt – előbb becsmérelni, majd ütlegelni kezdte, aztán dulakodás közben egy késsel fejbe szúrta. Az idősebb férfi, miután észlelte, hogy megszúrták, egy földön levő gereblye nyelével megütötte támadóját. A hangoskodást követően az utcára jött a 20 éves fiatal 17 éves öccse, aki miután látta a verekedést, egy késsel kergetni kezdte a 25 éves férfit.

A rendőrök mindhárom személyt elfogták, majd a rendőrségre előállították. Mindhármukat csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A 20 éves elkövetőt a garázdaságon túl súlyos testi sértés bűntett kísérletével is meggyanúsították. A férfit őrizetbe vették, és a nyomozók előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására is"

- áll a közleményben.

Forrás: Pécsi STOP/police.hu