A brüsszeli orgia szervezője szerint rendszerint megfordulnak nála magyarok

2020. december 3. 15:30 2020. dec. 3. 15:30

A brüsszeli orgia-ügy kapcsán David Manzheley az Onet nevű lengyel lapnak nyilatkozott, amit a Telex.hu szemlézett.

“Ezeken a szexorgiákon vannak ukrán, francia, német, holland, luxemburgi, svájci és spanyol politikusok. A leggyakoribb vendégek azonban a lengyelek és a magyarok”- mondta Manzheley.

Elmondása szerint: Számos közszereplő jelenik mega rendezvényeimen. Mind családos emberek és kezdetüktől fogva azt kérik, az orgiákon való részvételük maradjon titokban”.

A lengyel lapnak elmondta, hogy rendszeres résztvevői a rendezvényeinek négy varsói politikus is, akik a lengyel konzervatív Jog és Igazság párttagjai is. Az ő nevüket nem volt hajlandó elárulni a lapnak.

Manzheley azt állította, hogy összesen kilenc olyan fideszes politikusról tud, aki jelen volt már valamelyik orgiáján. Kifejtette még, hogy az ő bulijain nem vehetnek részt nők, mivel ez kimondottan melegeknek szánt esemény, hölgyek maximum nézőként lehetnek ott.

Hozzátette még, hogy több résztvevő megpróbálta először lehúzni a rendőrök sliccét, mert azt hitték, hogy csak a buli részesei.

Kapcsolódó: Szájer József kilépett a Fideszből!

A szervező nyilván személyiségi okokra tekintve nem említett neveket, mi viszont kíváncsiak vagyunk, hogy kik lehetnek azok az említett fideszes képviselők. Reméljük a közeljövőben fény derül az igazságra.

Forrás: Telex.hu

Címlapkép: RTL Klub