A Fidesz folytatja a petíciós aláírásgyűjtést

2021. október 22. 16:03 2021. okt. 22. 16:03

A Fidesz addig folytatja az aláírásgyűjtést a petíciójához, amíg meg nem talál mindenkit, aki meg akarja üzenni Gyurcsány Ferencnek, hogy nem kér még egyszer az ő „kudarcos és gyalázatos" kormányzásából – mondta Horváth László, a Fidesz szóvivője pénteken, sajtótájékoztatón.

A kormánypárti politikus közölte: a „Stop Gyurcsány, Stop Márki-Zay!"  petíció aláíróinak száma már meghaladta az 1 millió 467 ezret. Ez szerinte világossá teszi, hogy a magyar emberek többsége nem akarja, hogy a múlt emberei újra hatalomra kerüljenek, nemet mond Gyurcsány Ferencre, az ő bábjaira és arra a kormányzásra is, ami egyszer már a csőd szélére lökte az országot. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!      

A szóvivő ugyanakkor hangsúlyozta: a Fideszhez érkező jelzésekből és megkeresésekből egyértelmű, hogy még nem jutottak el minden emberhez, aki csatlakozni szeretne a petícióhoz.

„Éppen ezért tovább folytatjuk az aláírásgyűjtést addig, amíg meg nem találtunk mindenkit, aki meg akarja üzenni Gyurcsány Ferencnek, hogy hataloméhségből hiába tol maga elé bárkit, bármilyen bábot, akkor sem kérünk még egyszer az ő kudarcos és gyalázatos kormányzásából" – fogalmazott.

Horváth László az EU-csúcson elfogadott zárónyilatkozatra vonatkozó kérdésre válaszolva közölte: a Fidesz-KDNP rendkívül veszélyesnek tartja azt a tervet, amely most éppen az Európai Bizottság asztalán van. Hozzátette: Frans Timmermans zöld megállapodásért felelős biztos hatástanulmány nélküli klímacsomagja tovább tetézné a bajt, mert további áremelkedést okozna, szétverné az európai középosztályt és szétzilálná az európai gazdaságot.

Kijelentette: meg kell védeni a rezsicsökkentést és annak eredményeit, ezért a Fidesz-KDNP támogatja a kormány álláspontját, miszerint ennek a tervnek megálljt kell parancsolni. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 

Forrás: MTI