A Fidesz megszakértette a "bevándorláspártiak" csúcsjelöltjét

2019. január 26. 17:41 2019. jan. 26. 17:41

Soros György emberének nevezte az európai szocialisták európai parlamenti listavezetőjét, a holland Frans Timmermanst Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

A holland politikus markáns, határozott és radikális bevándorláspárti nézeteket vall, és bevallottan Soros György egyik bizalmasa - közölte.

Timmermans a bizottságának többi tagjához és elnökéhez képest is feltűnően sokat egyeztet személyesen Soros Györggyel és a hálózatába tartozó szervezetekkel, azok lobbistáival - mondta Deutsch Tamás.

Annak ellenére, hogy Soros György nem politikus, hanem egy unión kívüli állam polgára, tőzsdespekuláns, a bizottság mégis vele, vagy lobbistáival 64-szer találkozott az elmúlt időszakban - tette hozzá.

Frans Timmermans is Soros György tervének megvalósítója, a kvóta alapú betelepítésről szóló javaslat is az ő nevéhez fűződik, egy másik bizottsági javaslatával pedig legalizálta volna az illegális bevándorlást - közölte Deutsch Tamás.

Deutsch Tamás szerint "Soros György kampánya" egyre erősödik azért, hogy Frans Timmermans és a hozzá hasonló bevándorláspárti erők kerüljenek többségbe, így fel tudják gyorsítani Európa migránsokkal való elárasztását.

Soros György az európai szocialistákat már elfoglalta, de a magyaroknak módjuk van saját bevándorlásellenes álláspontjuk kifejezésére - mondta, megjegyezve: a választás fő kérdése a migráció lesz.