Állítsátok meg Gulyás Gergelyt!

2021. április 15. 17:17 2021. ápr. 15. 17:17

A mai „kormányinfón" sok mindent mondott, sok mindent hazudott Gulyás Gergely, aki példás szorgalommal képviseli a NER minden ocsmányságát.

Itt a Telex tudósítása.

A Szputnyik a legjobb vakcinák között van, a nyugati vakcináknál is jobb, mondta Gulyás.

Hosszú ideje annak, hogy mindent, amit a Fidesz-kormány mond, a magyar társadalom döntően kétféleképpen fogad: a NER-hívek – közéjük értve a gyülekezetekben sámánok után óbégató szerencsétleneket és a nagy létszámú szélsőjobboldali tömegeket – gondolkodás nélkül elfogadják, mert hisznek, vagy üzleti vagy egyéb, tiszteletre nem méltó okokból úgy tesznek, mintha hinnének; a NER kirekesztett ellenzői pedig vagy gondolkodva, mérlegelve, vagy anélkül, zsigerből elutasítják. Ezt a helyzetet a Fidesz teremtette és tartja fönn.

Tehát a Szputnyikról annyit „tudunk", hogy vagy jobb a nyugatiaknál, vagy nem jobb: az, hogy Gulyás szerint jobb, nyomós érv az ellenkezőjét föltételezni...

Hasonló a helyzet a következő dumával:

A kínai Sinopharm vakcina semmivel sem rosszabb, mint a többi vakcina Gulyás szerint, és nincs rá ok, hogy Magyarország ne bízzon meg a saját szakértőiben.

A NER képviselői a társadalom jó fele számára nem szavahihető, nem rendes emberek – ezért aztán minden ok megvan arra is, hogy ne bízzunk meg az ő szakértőikben sem. Azokban, akik Orbán vakkantása után vagy két nappal mindent „engedélyeztek" – Szijjártónak, a szentségit…

Azt gondolom, hogy a kínai vakcinával kapcsolatban fölmerült annyi kétely, hogy a lakosság iránt valamelyes felelősséget érző politikus, különösen, ha miniszter, visszafogottabban, átgondoltabban nyilatkozzon.

Azonban visszafogottság, átgondoltság nem a NER jellemzője – inkább a prostisrácokat, vagy akár a kormány első számú propagandalapját, a „Magyar Nemzetet" is jellemző szélsőségesség és bunkóság.

Gulyás a kínai Fudan Egyetem kapcsán a következő taplóságot közölte:

Karácsony hosszabb ideje úgy viselkedik, mint aki a budapesti városvezetést ugródeszkának tekinti. Eldöntötte, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje lesz, vagy ha nem ő döntötte el, akkor Gyurcsány döntött – jelentette ki Gulyás.

A miniszter szerint a kormány tartja magát a fővárossal kötött megállapodáshoz, a Diákváros meg fog épülni, ezzel pedig összhangban van, hogy „egy világ élvonalába tartozó egyetem” is kampuszt nyit. Karácsonynak pedig azt üzente, hogy ameddig egy tömeggyilkos párt jogutódjának a miniszterelnök-jelöltje, ne hivatkozzon a kínai kommunizmusra a Fudannal kapcsolatban.

Nos, ami a kormány szavahihetőségét illeti, arról föntebb már volt szó. A gyurcsányozásról most nem mondok semmit.

Ami „érdekes", az a Karácsonynak szóló üzenet – leírom még egyszer: ameddig egy tömeggyilkos párt jogutódjának a miniszterelnök-jelöltje, ne hivatkozzon a kínai kommunizmusra a Fudannal kapcsolatban.

Emeljünk kalapot ennyi NER-es eleganciának..!

A Fidesz – az a régi, az azóta százszor is elátkozott SZDSZ szövetségese – annak idején elfogadta a tömeggyilkos pártnak, aztán jogutódjának részvételét a megegyezéses rendszerváltásban – és most, több mint 30 év után tömeggyilkosozza, hogy rúgjon egy nagyot Karácsonyon.

Hát, ez valóban elegáns – amolyan strici módra…

Nem, a Fidesz nem tömeggyilkos párt jogutódja, s persze nem is az egykor liberális párté. Utódja viszont a székháztolvaj pártnak, majd annak, amely végrehajtotta a III. Richárdot idéző fordulatot, eldöntvén, hogy gazember lesz. Annak a társaságnak, amelynek vezetését bűnszervezet szerezte meg, amely hecckampányaiban a szélsőjobb kedvét kereste, rájuk támaszkodott, hozzájuk beszélt és beszél…

És nem utódja, hanem a mai párt azonos azzal, amelyik a náci-nyilas mintájú sorosozást, brüsszelezést is művelte és műveli, és gyurcsányozik, miközben kifosztja az országot.

És e tevékenységében nem zavartatja magát attól, hogy a szervezet főkolomposai, médiaterroristái között alighanem többen vannak, akik tagjai voltak – ó, nem az utódnak, hanem ama tömeggyilkos pártnak…

De minden a maga helyén van. A Fidesz nácizza azt a pártot, amellyel annak korábbi, valóban náci voltában szövetségese volt. Miért ne beszélhetne hát Karácsonyról mint tömeggyilkos párt utódjának jelöltjéről..?

És itt most föl kellene sorolnom ama fideszeseket, NER-lovagokat, akik tagjai voltak a tömeggyilkos pártnak. De nem teszem: nekik nyilván megbocsátottak…

A Fidesz ma köt több mint gyanús, titkosított üzleteket a kommunista diktatúrával, Kínával, miközben lépten-nyomon diktátorokhoz dörgölődzik.

A Tiemannen téren nem Karácsony, a „tömeggyilkos párt jogutódjának" jelöltje koszorúzott, hanem Orbán Viktor. Orbán „legitimált" e gesztusával tömeggyilkosságokat, nem Karácsony.

Csak annyit mondok, nem először: a Fidesz, a NER-es társaság aljassága határtalan.

 

Forrás: Hírklikk