Álszentség: A Fidesz pedofilellenes törvénycsomagot nyújt be, Kaleta Gábor viszont szabadlábon

2021. május 18. 14:17 2021. máj. 18. 14:17

Pedofilellenes törvénycsomagot nyújt be a Fidesz az Országgyűlés elé jövő héten a gyermekek védelméért és az elkövetők súlyosabb büntetéséért – közölte a Fidesz frakcióvezetője kedden Facebook-oldalán.

Az ezeréves magyar állam kivakarja a börtönből a kormánypárt pedofil kádereit – teszi mindezt a magasságos keresztény-nemzeti kurzus uralma alatt. A tizenkilencezer gyermekpornó-fotót birtokló Kaleta Gábort diplomatákat illető diszkrécióval hazacsempészik, hogy ötszáznegyvenezer forint ellenében szabadon távozzon a bíróságról, és tovább áldozzon gyalázatos szenvedélyének. Aligha van már Magyarországon. Szabad ember, aki ellen nincs körözés. Ha ez nem ég rá a nemzeti együttműködés rendszerére, akkor ugyan mi? - fogalmazta meg Puzsér Róbert még tavaly nyáron a Kaleta ügy kapcsán. 

Hiszen mint korábban mi is beszámoltunk arról, hogy Kaleta Gábor volt perui nagykövetnek nem kell börtönbe vonulnia annak ellenére sem, hogy több mint 19 ezer pedofil képet találtak a számítógépén.   A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!   

Most Kocsis Máté bejegyzésében ismertette: a törvénycsomag első pontja szerint létre kell hozni egy kereshető nyilvántartást azokról, akik gyermekek sérelmére követtek el szexuális bűncselekményt. Ez a frakcióvezető szerint sok esetben meggátolhatja, hogy a pedofilok újra gyermekek közelébe kerüljenek.

„Minden jóérzésű embert megráz, de minket, szülőket különösen is megvisel, amikor pedofil bűncselekményekről hallunk a hírekben. Az sincs rendjén, hogy gyermekeink egyre több helyen találkozhatnak életkoruknak nem megfelelő tartalmakkal, de az sincs, hogy a pedofilok sokszor túl enyhe büntetést kapnak" – írta a frakcióvezető.  A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!   

 

Forrás: Pécsi Stop / MTI / Facebook