Autóbalesete volt Jakab Péternek - fotó

2021. február 22. 19:53 2021. feb. 22. 19:53

Autóbalesetet szenvedett nemrégiben Jakab Péter. A Jobbik elnöke éppen a Parlement felé tartott, amikor megtörtént a baj. Jakab a közösségi oldalán osztotta meg, mi történt vele, posztjából kiderül, nem ő vezette a járművet.

"Ritkán adom ki a kormányt a kezeim közül, most útban a Parlament felé mégis megtettem. Hál’ Istennek senkinek nem esett baja. Köszönöm a mentősöknek, akik hívás nélkül is megálltak megkérdezni, rendben vagyunk-e. Hogy a kormánymédia mit keresett ott, nem tudom. Ők mindenesetre nem kérdezték meg, rendben vagyunk-e, csak forgattak. Igazi katasztrófaturisták. Vigyázzatok magatokra az úton! Én is ezt teszem, visszaveszem a kormányt." - írja a posztjában Jakab, akinek a bejegyzése alatt rengeteg komment jelent meg néhány perc leforgása alatt. 

Van, akit azt írja: “Mit lehet várni a kormány médiától.Holnapi hír már az lesz, Jakab részegen ült az autóban”

Egy másikuk pedig így kommentálta az eseményeket: “Szerinted minek mentek oda? Kárörvendeni. Azért örülök hogy megúsztad!”

Van, aki pedig így vélekedett:  “Nagyon vigyázzon magára, a kormánynak mindig jó kézben kell lennie! Nagyon örülök, hogy nem sérült meg!”  

 

Címlapkép: Jakab Péter, MTI/Koszticsák Szilárd