Barkóczi Csaba és a mérőszalag története

2021. január 16. 12:09 2021. jan. 16. 12:09

Ma reggeli kávé mellett álmosan görgettem a Facebook-ot, hogy történt-e valami érdekes a nagyvilágban, míg aludtam. Éppen kortyoltam egy nagyot a kávémba, amikor megakadt a szemem egy érdekes poszton. Auth István DK-s önkormányzati képviselő posztolt pár képet az oldalára, amint Barkóczi Csaba egy mérőszalaggal méricskél egy parkolóban.

Barkóczi Csaba fideszes önkormányzati képviselőről mindenki tudja, hogy szeret a városban járkálni és felhánytorgatni olyan dolgokat, amelyeket egyébként az előző városvezetésnek 10 év alatt nem sikerült megoldania. De most nem szeretnék jobban belemenni, hogy ismét mekkora öngólt sikerült rúgnia magának.

A legújabb eset most egy mozgássérült parkoló kapcsán alakult ki, ugyanis az előbb említett fideszes önkormányzati képviselő egy mérőszalaggal ment ki a Rét utcába prezentálni, hogy a még el nem készült parkolóhely felfestése nem szabályszerű, és ezt a Facebook-oldalán hangoztatta is.

Auth ezt nem hagyta szó nélkül, sőt elég keményen be is olvasott Barkóczi Csabának, hogy:

„Barkóczi képviselő úr, aki azt hiszi, ha mérőszallaggal mászkál a városban, akkor megoldott mindent és úgy gondolta, hogy lejáratja a várost, nagyot tévedett! Megint csak magát járatta le.”

Mint kiderült, a parkolóhely csak tavasszal fog elkészülni és akkor fogják rendesen felfesteni a vonalakat.

Auth István, ezért arra buzdította a fideszes képviselőt, ha már mindenképpen méricskélni szeretne, akkor készítsen egy 60x60x120-as hóembert.