Beoltották Farkas Flóriánt, aki szerint a cigányság aggódik a balliberálisok miatt

2021. április 15. 08:37 2021. ápr. 15. 08:37

Farkas Flórián, a Lungo Drom elnöke már megkapta a koronavírus elleni kínai vakcina második dózisát, és mindenki mást is az oltásra ösztönöz.

A Lungo Drom Farkas Flórián oltakozása alkalmából közleményt adott ki, amely szerint a járvány legnehezebb időszakában a cigányság nyugtalanul szemléli a balliberális ellenzék viszonyulását a járványkezelés kérdéséhez. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 

A közlemény szerint a koronavírus nem ismer politikai hovatartozást, a koronavírus az emberi életet támadja és sajnos nap, mint nap elveszítjük honfitársainkat. Farkas Flóriánék szerint a cigányság elvárja, hogy a baloldal ne akadályozza a magyarok egészségének megóvásában folytatott eredményes járványkezelési tevékenységet.

Mint írják, az elmúlt egy év közösen elszenvedett időszak volt, amely során cigányokat és nem cigányokat egyaránt sok veszteség ért. Újra kell szervezni az életünket, a mindennapi emberi kapcsolatainkat, ez azonban csak akkor lehetséges, ha a legrövidebb időn belül sikerül kialakítani a lakosság védelmét.

A Lungo Drom felkérte a helyi és megyei vezetőit, képviselőit, hogy folyamatosan hívják fel a környezetükben élő lakosság figyelmét a koronavírus elleni oltás fontosságára, mert minden élet számít! A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 

Forrás: Hírklikk