Döbbenet: Az Eb alatt a külföldi néző meccsjegye annyit fog érni, mint a magyar védettségi igazolvány

2021. május 29. 15:15 2021. máj. 29. 15:15

Ha valakinek van jegye a Budapesten megrendezendő négy meccs valamelyikére, akkor azt felmutatva ugyanolyan jogok illetik meg, mint a védettségi igazolvánnyal rendelkezőket.

A koronavírus ellen védett személyekre vonatkozó rendelkezéseket kell alkalmazni a labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzésére érkező, magyar állampolgársággal nem rendelkező személyre, ha a mérkőzésre szóló érvényes, papíralapú vagy elektronikus részvételi jegyét felmutatja – áll a ma kiadott Magyar Közlönyben, vette észre a Telex.

A hazánkba meccsre érkező külföldi nézők egy 72 órán belül elvégzett negatív eredményű PCR-teszt bemutatásával is beléphetnek, meccsre nézőként és a szurkolói zónába egyaránt.  A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 

Az Európa-bajnokságot június 11. és július 11. között Budapesten, Londonban, Münchenben, Bakuban, Szentpéterváron, Rómában, Koppenhágában, Bukarestben, Amszterdamban, Glasgow-ban és Sevillában rendezik. A Puskás Aréna három csoportmérkőzésnek és egy nyolcaddöntőnek ad otthont.

Forrás: Telex / Pécsi Stop