Elstartolt az előválasztás hivatalos oldala

2021. június 1. 17:34 2021. jún. 1. 17:34

Az MSZP és a Párbeszéd, a DK, az LMP, a Jobbik és a Momentum közösen indul a 2022-es országgyűlési választáson, a közös ellenzéki miniszterelnök-jelöltet és az egyéni képviselőjelölteket előválasztáson fogják megválasztani.

Az előválasztás első fordulóját 2021. szeptember 18-26. között, a második fordulót pedig október 4. és 10. között tartják.

Az ellenzéki pártok közösen elindították az elovalasztas2021.hu weboldalt, amelyet az Országos Előválasztási Bizottság a jövőben folyamatosan fogja frissíteni az előválasztáshoz kapcsolódó fontos tudnivalókkal.  Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!  

Az oldalon szerepelnek az előválasztás legfontosabb technikai részletei, mint például az előválasztás időrendje, a jelöltté, és a jelölőszervezetté válás feltételei. Mindemellett megtalálható a hat párt vezetője által decemberben tett értéknyilatkozat is, illetve azok a közös kiállások és javaslatok, amelyeket a hat párt vezetői és képviselői tettek az elmúlt hónapok során.

Az elkövetkezendő időszakban ez a weboldal fogja betölteni az előválasztás hivatalos információs platformjának a szerepét, ennek okán a pártok erősen biztatnak mindenkit, hogy használják bizalommal az előválasztással kapcsolatos tájékozódásra.

 Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!  

Szerző: Pécsi STOP